Nyhet nu finns LKV PIAB överlastskydd i EX-Utförande

Överlastskydd för lyftutrustningar PIAB LKV

Överlastskydd traverser PIAB LKV

Monteras snabbt och enkelt på stillastående linpart. LKV PIAB överlastskydd påverkar inte kranens konstruktion, är kompakt, har hög repeternoggrannhet är helt inkapslad och trycktät, klarar därför även korrosiv miljö.

ALLMÄNT – AVSEDD ANVÄNDNING Avsedd användning för LKV/LKVX mekaniskt överlastskydd är att användas i lyftanordningar för att upptäcka överlast eller slaklina. En modell används för överlastskydd och en modell används för att detektera slaklina. LKV/LKVX är tillverkad för en typ av funktion, och kan inte användas för båda funktionerna samtidigt. LKV/LKVX kan endast användas på en fast del av linan. LKV/LKVX kan användas inomhus eller utomhus. En explosionssäker version, LKVX, är avsedd att användas i miljöer med potentiell explosiv atmosfär. Ex SKYDDSTYP För Zon 1 och 2 (Gas): Ex II 2G Ex d IIC T6 Gb För Zon 21 och 22 (Damm): Ex II 2D Ex tD A21 IP66 T80°C KONSTRUKTION LKV/LKVX är tillverkad av högkvalitativt stål, plattor och speciella fjäderbrickor. Skyddsklassen för LKV är IP67 enligt IEC60529.

PIAB Överlastskydd LKV är avsedd att användas som överlastskydd eller slaklinebrytare i lyftanordningar och tillverkas för krafter upp till 16000 kg i enkel linpart.

Jag önskar mer information från P.D. Lyftteknik på överlastskydd LKV

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.
  • LKVE PIAB överlastskydd
  • LKVX PIAB överlastskydd
  • LKV PIAB överlastskydd
  • Axelgivare / Lastcell för kraftmätning
  • Kollisionsskydd för kranar
  • Drifttidsmätare för kranar
  • Automatkrok för säkra lyft
LKV PIAB överlastskydd LKV PIAB överlastskydd för traverskranar
LKV PIAB överlastskydd LKV PIAB överlastskydd